Български лев - BGN
GlamourGsmZone
GlamourGsmZone

0 продукт(и) - 0,00 лв.

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
  1. Начало
  2. Доставки и плащане

Доставка на стоките

За да направите поръчка, е необходимо да сте регистриран потребител.

1. Срок за доставка

1.1 Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани от Вас стоки, доставката се изпълнява в срок до 24 часа от момента на изпращането.*

1.2 Поръчката се счита за потвърдена след телефонно обаждане от наша страна. Нужно е да потвърдите устно, че сте съгласни с вида, количеството, цената и срока за доставка на описания в поръчката артикул.

1.3 Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с Вас и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. Поради тази причина поръчки, изпратени след 15.00 часа е вероятно да бъдат получени до 48 часа от потвърждението им.

1.4 При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, Вие ще бъдете своевременно уведомени на посочения телефон за контакти.

1.5 Поръчки, направени след 15.00 ч, се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки, направени в неделя, се обработват в понеделник.

1.6 Изключения за сроковете на доставка са за поръчки, направени в събота. При тях е възможно да бъдат обработени в понеделник.

1.7 За някои населени места, които не са посещавани всеки ден от куриерска фирма, доставките се осъществяват най-често в рамките на 2-3 работни дни.

1.8 За гр. София доставките може да се изпълнят и в същия работен ден от потвърждаването на поръчката, но това се доуточнява по време на разговора с Вас.

*В зависимост от вида на продукта времето на доставка може да бъде допълнително удължено, като това се уточнява по време на телефонния разговор.

2. Условия за доставка

2.1 Поръчаните артикули се доставят на посочения от Вас адрес.

2.1 Доставката може да бъде до офис на избраната от Вас куриерска фирма (до поискване) в съответствие с посочените тарифи за доставка. Ако не сте сигурни кога точно ще бъдете у дома, заявете доставката до офис на желаната от Вас куриерска фирма и отидете да си я получите.

2.2 Цената на доставката е в зависимост от тарифните планове на куриерските фирми.

2.3 Приемането на доставката става от клиента-поръчител или трето лице от негово име (посочва се предварително от поръчителя), при условие, че клиентът-поръчител потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане.

2.4 Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката, в противен случай той е длъжен да заплати допълнителните разходи по куриерската услуга.

2.5 Ваше право и задължение е да отворите и проверите стоката преди да сте я платили, за да сте сигурни, че получавате това, което сте поръчали.

2.6 Поръчките, направени през сайта, се обработват всеки ден от 9.30 до 17 часа, без събота и неделя. Поръчки, постъпили след тези часове, се обработват на следващия работен ден.

Начин на плащане

Предлагаме Ви следните начини на разплащане:

Наложен платеж

Можете да заплатите съответната сума на куриерската фирма, когато получавате стоката. Препоръчваме Ви да използвате опцията "Преглед" преди да потвърдите и да платите сумата на куриерската фирма.

За да използвате възможността за плащане "Наложен платеж", когато въвеждате данните за поръчка, моля маркирайте в секция 3 метода "Наложен платеж".

Плащане през системата на PayPal

За да направите онлайн плащане с карта чрез PayPal, трябва да имате регистрация в системата за електронни разплащания PayPal.

Използвайте бутона за плащане "PayPal". След натискането му ще бъдете пренасочени към страницата за плащане на PayPal.

Като основание за плащането запишете името на избрания от Вас артикул.

Следвайте указанията за стъпките на плащането. След като приключите, ще бъдете пренасочени обратно на сайта ни.

В профила си в PayPal ще получите известие за направеното плащане.

За въпроси, свързани с плащане чрез системата на PayPal, моля използвайте предоставените Ви контакти от PayPal. Ние предоставяме възможност за плащане чрез системата на PayPal, но нямаме достъп до движението на плащанията Ви.

Плащане с банков превод

Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете номера на поръчката и продуктовия код на стоката. За плащане по банков път използвайте следните данни:

 

"Банка ДСК" ЕАД

IBAN: BG08STSA93000022579703

BIC: STSABGSF

(Като ОСНОВАНИЕ за плащане запишете НОМЕРА на поръчката и ДАТАТА на поръчване.)

 

За всякакви въпроси, свързани с дейността в сайта, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 

Екипът на glamourgsmzone.com